Fotoservice

Analoog
Analoog
Analoge 1 uur service voor negatief ontwikkelen, ook rolfilm en APS fotorolletjes. Dia (E6) en zwart/wit duurt een paar dagen.
Bedrukken
Bedrukken
Wij bedrukken o.a. T-shirts, muismatten, mokken, en covers voor smartphone en tablet.
Canvas of glas
Canvas of glas
Foto's op canvas (doek) drukken we zelf. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardig linnen. Verder kunnen wij uw foto's laten drukken op o.a. glas, plexiglas of aluminium.
Fotokiosk
Fotokiosk
Uw geheugenkaart kunt u op een kiosk in de winkel inlezen. Dan kunt u eenvoudig uw foto's selecteren en afdrukken bestellen.
Fotoservice
Fotoservice
Wij drukken uw foto's op hoge kwaliteit af. Bent u toch niet tevreden, dan drukken we ze gratis over. Ook vierkant en speciale maten, zoals 18x24 en 23x23 cm.
Inlijstservice
Inlijstservice
Bij aanschaf van een lijst, lijsten wij uw foto gratis in. Wist u dat wij ook passe-partouts snijden? Opplakken kan op karton, foam en pvc.
Online fotoservice
Online fotoservice
Online fotoservice
Bestel uw foto's vanuit huis. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Posters
Posters
Vergroten is geen probleem. Op onze HP Designjet Z3100 printen wij tot een meter breed. De 12 verschillende inktcartridges zorgen voor de mooiste kleuren.
Retoucheren
Retoucheren
Uw oude foto's worden weer als nieuw wanneer wij deze bewerken. Kom eens informeren naar de mogelijkheden.
Scannen
Scannen
Wij kunnen negatieven en dia's tot A4 formaat inscannen, en foto's tot A3 formaat. Deze bestanden kunnen we op CD zetten of afdrukken (foto-van-foto of foto-van-dia).
Sprookjesfoto
Sprookjesfoto
Verander uw bengel in een engel of uw belhamel in een stoere ridder! Kinderdromen gaan in vervulling